Ionel Petre: ALDE Dâmbovita trebuie să fie un model de succes pentru celelalte județe din proiectul ”Let`s do it, România!”

Sâmbătă, 30 Iunie 2018

Președinele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre,  vicepreşedinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, a anunțat că organizația politică pe care o conduce se va implica activ în campania Let`s do it, România. Evenimentul va avea loc mâine, 15 septembrie.

ALDE Dâmbovita trebuie să fie un model de succes pentru celelalte județe din proiectul ”Let`s do it, România! Am fost mereu interesat de tot ceea ce înseamnă mediul înconjurător și ecologizarea acestuia. Sunt convins că ”Let`s do it” poate deveni un subiect de interes pentru toate nivelele societății. România, si implicit Dâmbovița, are nevoie să facă față aceastei probleme, a curățării mediului, vizibilă, pentru a putea ajunge la o soluție viabilă. Oamenii trebuie să înțeleagă importanța propriilor acțiuni. Dorim să le arătăm că prin grija noastră față de mediu putem ajuta la crearea unei societăți mai bune și rezolvarea unora dintre problemele sociale. Un mediu mai curat înseamnă un mediu mai sănătos, mai frumos și mai fericit.
De aceea, vă invit să vă alăturați în activitatea noastră de mâine și împreună să creăm o hartă mai frumoasă a României. Nu trebuie să permitem ca anumite zone din țară să arate ca niște gropi de gunoi.
Let`s do it, Dâmbovița!” a precizat Ionel Petre.

Nota: Acest articol a fost publicat initial de gazetadambovitei.ro