Colaborarea dintre ALDE şi PSD este uşor anemică în judeţul Dâmboviţa!

Miercuri, 4 Iulie 2018

Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmboviţa, infirmă zvonurile apărute în presă cu privire la faptul că în coaliţia aflată la putere, PSD-ALDE, ar exista probleme şi că, în viitorul apropiat, este iminentă ieşirea de la guvernare a partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Mai mult, reprezentanţii ALDE, atenţi, nu plusează împingându-l pe Tăriceanu să candideze pentru funcţia supremă în stat. Preşedintele ALDE se va înscrie în această competiţe doar dacă se va decide în cadrul coaliţiei, lucru pe care şi-l doresc toţi membri ALDE. Ionel Petre este convins că, dacă Tăriceanu se va înscrie în această cursă şi va ajunge în turul doi al alegerilor prezidenţiale, sigur va câştiga.

Şeful ALDE Dâmboviţa nu este întocmai mulţumit de colaborarea pe care o are în Dâmboviţa cu PSD, partenerul de guvernare.

„Nu suntem băgaţi prea mult în seamă în judeţ, fiindcă nu avem cu ce să-i ajutăm prea tare, nefiind nici în Consiliul Judeţean, nu putem influenţa deciziile. Deocamdată, suntem tot acel frăţior mai mic, care încă nu a fost dat la şcoală şi nu ştie să scrie foarte multe. Însă, cu ajutorul lui Ludovic Orban, preşedintele PNL, vom ajunge al doilea partid de pe scena politică judeţeană şi naţională. Vom şti să ne apărăm şi să apărăm drepturile şi priorităţile celor care ne-au votat”, a explicat Ionel Petre.

 

Nota: Acest articol a fost publicat initial de incomod-media.ro