ALDE, numărul doi în judeţul Dâmboviţa la capitolul încredere!

Joi, 26 Iulie 2018

Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmboviţa, poate fi mândru, după rezultatul sondajului realizat de Avangarde, renumita casă de sondaje condusă de reputatul sociolog Marius Pieleanu. Conform datelor publicate aseară, ALDE a crescut considerabil în ochii electoratului din judeţul Dâmboviţa. Partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu se află pe locul doi, după PSD, în intenţia de vot a cetăţenilor.

Social-democraţii dâmboviţeni au o cotă de încredere de 39%, în timp ce ALDE a ajuns la 25%. Un procent important, desosebit de mare, pe care nu l-a atins în Dâmboviţa nici măcar PNL. Acest rezultat obligă organizaţia condusă de Ionel Petre să facă şi mai mult pentru consolidarea poziţiei de numărul doi în politica dâmboviţeană.

„Cifrele din studiul Avangarde ne arată că am demonstrat, în toată această perioadă, că suntem serioşi şi ne ţinem de cuvânt. Vă asigur, ca preşedinte al filialei ALDE Dâmboviţa, că luptăm pentru tot ceea ce înseamnă stat de drept şi valori democratice. De asemenea, credem în principiul reprezentării, în suveranitatea poporului şi în ideea de societate civilă.

Sondajul Avangarde este un succes de moment, este de ajuns pentru reputaţie, dar nu şi pentru glorie. De aceea, succesul pentru viitoarele bătălii stă, în mare parte, în voinţa noastră de a învinge. Nu ne oprim aici”, ne-a declarat Ionel Petre – preşedintele ALDE Dâmboviţa.

 

Nota: Acest articol a fost publicat initial de incomod-media.ro