Despre noi

Comunicarea, dialogul, reprezintă argumentul suprem în acțiunea noastră politică, în demersul nostru de a le arăta cetățenilor care ne este rostul, pentru ce existăm ca partid, ca organizaţie, ca politicieni.

ALDE Dâmboviţa demonstrează, prin oamenii care sunt angrenați zi de zi în acţiunile politice de promovare a doctrinei partidului şi a legilor pe care le susținem în domeniile social și economic, că suntem o organizaţie dinamică, energică, deschisă către comunitate, către schimbul de idei, către construirea statului de drept pe care ni-l dorim cu toții.

ALDE Dâmboviţa nu este un partid de cadre, de grup, de interes. Toți cei care suntem implicați în demersul politic, de la președintele Ionel Petre până la ultimul membru, avem un singur țel: acela de a aduce prosperitatea în România, de a construi un stat democratic, liber, în care abuzurile de orice fel să devină pagini ale unei istorii de tristă amintire.

ALDE militează pentru o politică a implicării tuturor românilor în viață socială și politică. Cu toții, cetățenii acestei țări, avem dreptul democratic de a nu sta deoparte, de a ne spune părerea, de a decide care ne va fi viitorul! ALDE este deschis tuturor românilor care vor să schimbe în bine țara!

Ionel Petre - Preşedintele ALDE Dâmboviţa